top of page
coperta - povestiri CU si DESPRE bere -

Cartea va fi disponibilă în curând și în limba engleză.

povestiri CU și DESPRE bere

Alexandru Patachi

Emoții, cugetări și sentimente culese și notate pe genunchi de-a lungul anilor, pe diverse meridiane, udate cu lacrimi de bere și momente de veselie, melancolie și optimism, despre o lume ce gravitează zăludă în jurul propriei existențe.

despre autor:

Copil al cartierului clujean Grigorescu, crescut pe malul Someșului, târât prin performanțele școlii românești, cu studii în economia de tranziție și metehnele marketingului autohton, călător pasionat, mereu dornic să descopere meridiane și caractere noi prin vorbă și, mai recent, fotografie, Alexandru Patachi incită lumea la toleranță, libertate, dragoste și frumos, cu acea doză originală de autoironie care îl caracterizează.

Întâlnirea
00:00 / 05:51
De ce?
00:00 / 01:13

recenzii:

„Carte numai bună de descrețit fruntea, se citește dintr-o răsuflare. Autorul a reușit să surprindă în povesti fragmente de viață... temeri, iubiri, introspecții dureroase și multe zâmbete. Un amestec delicios de umor, dialoguri spumoase și personaje bogate în nuanțe și emoții, toate servite cu bere..” - Ramona I.

„O colecție de povestiri ca o înșiruire amuzantă de momente de viață - toate surprinse cu perspicacitatea augmentată filosofic a consumatorului de bere spiritual. O carte care tratează berea cu importanța pe care o merită, drept parte integrantă din viața socială și culturală comunitară. De citit melancolic în carantină și inspirator când sunt deschise terasele.” - Marius A.

 

bottom of page