sufleu

Actualizată în: 9 Ian. 2019


tai cu cuțitul bont prima linie. cu latul lamei extrag conținutul. studiez secțiunea în timp ce plescăi aromele. caut defecte... simt mâna de condimente găsită în dulap. sare, sare putea fi mai multă. da, categoric sare și ceva mai mult rozmarin. consistența este bună. mai înfulec o felie. bine că nu m-am zgârcit la smântână și brânza cremoasă. auzi pe unii cum se laudă cu rețete superbe realizate cu brânză de vaci de 1% grăsime sau urdă... rețete sterile pentru cei fără papile gustative. prozeliți! eu nu-mi pierd credința, grăsimea se topește în râuri fierbinți inundându-mi relieful limbii aspre. blochez toate celelalte simțuri și ling furculița. mai iau o îmbucătură. trag aer în piept. mestec. păcat să fie și tot dumnezeiesc pare. 4 cartofi noi, 1 broccoli, ouă de casă și lapte, pe lângă cele amintite deja. atât! așez o felie de 40 x 40 mm pe o farfurie albă și o ornez cu o linguriță de smântână de 25% grăsime. fără o bucată de friptură lângă, concurează vizual cu orice prăjitură de vitrină respectabilă. o înfulec și pe asta. mă concentrez din nou la tavă și corectez felia studiată înainte. secțiunea este perfectă, nu prezintă segregări. concluzionez: se simte nevoia unui cuțit mai bun și laudele mele bucătarului pentru primul sufleu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2020 crizoteca